O Poză Nevinovată A Fost Motivul Pentru Care Un Bărbat S-A Despărțit De Soţia Lui

Câteodată totul pare a fi împotriva noastră, cu toate că niciodată nu credeam aşa ceva.
Povestea acestei misterioase fotografii a ajuns să facă înconjurul lumii şi a Internetului.
Este vorba despre o familie proaspăt căsătorită, în care soţul a fost nevoit să plece de acasă timp de trei săptămâni.
Nimic nu a tulburat dragostea celor doi tineri în acest timp, decât faptul că au fost nevoiţi să stea despărţiţi unul de celălalt. În seara întoarcerii soţului acasă, cu o zi mai devreme decât știa tânăra soţie, aceasta stătea cuminte în pat, aşteptându-l cu dragoste în căminul conjugal.
De bucurie, soţul îi face o fotografie minunatei lui soţii şi totul revine la normal. A doua zi, însă, privind cu atenţie poza făcută cu o seară în urmă, descoperă în ea un lucru care îl face să ceară pe loc divorţul.
În imagine, el o vede pe soţia lui cu zâmbetul pe buze iar într-un colţ observă chipul unui bărbat ce era ascuns sub patul conjugal pe care stătea frumoasa lui nevastă. Povestea spune că soţia nu a ştiut cu exactitate ora la care se întorcea soţul ei şi în acel moment l-a ascuns pe amantul ei sub pat, iar acesta nu s-a ascuns bine şi a ieşit în fotografia cu pricina.
După cele întâmplate, cei doi au divorţat, dar din păcate nici în ziua de astăzi nu se ştie nimic concret despre „amantul misterios de sub pat”.