Scandal în televiziune! Simona Hapciuc ar fi atacat-o pe colega de emisiune, Ameri Nasrin. Una dintre ele a ajuns de urgență la spital

Scandal de proporții în televiziune! Prezentatoarea tv Ameri Nasrin și asistenta tv Simona Hapciuc s-ar fi luat la bătaie, după încheierea emisiunii.

Răfuiala ar fi fost destul de gravă, pentru că una dintre vedetele de televiziune ar fi ajuns de urgență la spital.

De asemenea, la sediul televiziunii ar fi intervenit și Poliția.

Simona Hapciuc ar fi atacat-o pe Ameri Nasrin
Chiar în această dimineață, înainte de a începe emisiunea în direct pe care o moderează, Ameri Nasrin a postat un Insta Story din platoul de televiziunii și starea sa nu era una tocmai bună.

„Starea mea o să v-o explic puțin mai târziu!”, le-a transmis Nasrin fanilor, într-o postare în care este vizibil tristă.

În același timp, colega sa de platou, Simona Hapciuc, apare într-un story pe pagina sa veselă și pregătită de o nouă zi de muncă.

Nu știm dacă starea prezentatoarea Nasrin, deloc bună, avea legătură cu incidentul care ar fi urmat după emisiune.

Potrivit surselor noastre, cele două colege de emisiune s-ar fi luat la ceartă după matinalul din această dimineață și până la bătaie nu a fost decât un pas. Din păcate, cea mai afectată ar fi Nasrin, care ar fi ajuns cu nasul spart la spital. La sediul televiziunii ar fi ajuns atât ambulanța, cât și poliția, care face verificări în acest caz.

You might also like