VIDEO Există viață după divorț

Alina Sorescu (35 de ani) și Alexandru Ciucu (46 de ani) divorțează după 12 ani de căsnicie. Ceea ce până acum era zvon a devenit realitate odată cu acțiunea de divorț introdusă de solistă,

la începutul anului.

Până când va deveni o femeie liberă și în acte, se pare că Alina Sorescu l-a dat uitătii pe Alexandru Ciucu și își vede, liniștită, de carieră. Marți seară a lansat un videoclip superb.

Alina Sorescu strălucește în cel mai nou videoclip
Alina Sorescu a lansat marți, 24 mai, melodia „Suflet de copil”, în colaborare cu Edward Sanda și cu elevii ei de la „Picii lu’ Soreasca”, școala de muzică pe care a lansat-o în 2011.

Este o piesă sensibilă, dedicată celor mici, dar și celor mari, iar Alina este extrem de potrivită pentru un astfel de proiect. Solista radiază în videoclipul regizat de Ionuț Trandafir, poartă ținute colorate și un machiaj fresh, zâmbește, dansează și emană energie bună.

Alina Sorescu l-a dat uitării pe Alexandru Ciucu
Un detaliu ne-a atras însă atenția, în videoclip. Solista nu mai poartă verighetă și nici inel de logodnă, iar asta demonstrează că pare pregătită să lase trecutul în urmă, indiferent de câtă suferință are sau a avut parte.